Nyt

18. februar 2019

Der har været afholdt Inspirationsmøde/Generalforsamling. Se referatet, inspirationsoplægget og et dokument med talemåder om Ild, luft, jord og vand her.

 

14. oktober 2018

Tak for en skøn Kulturnat! Vi ses næste år! Vi holder et evalueringsmøde d. 5. november kl. 19-21 på Danhostel, Sct. Pedersgade 16.

 

25. juli 2018

Arbejdet med årets Kulturnat-plakat er godt i gang. Atter er det Bernd Hobohm, som fortolker årets tema "Ribe og Havet" med gamle kendinge.

 

21. februar 2018

RIBES KULTURNAT

Generalforsamling og inspirationsmøde for kulturnat 2018,

som har arbejdstitlen "Ribe og Havet"

MANDAG 26. FEBRUAR 2018  KL. 19-21

på Danhostel Ribe, Sct. Pedersgade 16

Vedtægter kan ses på www.ribes-kulturnat.dk

Tilmelding til ribeskulturnat@gmail.com

 


12. april 2016

Kære alle!

Årets Kulturnat foregår Søndag d. 16. oktober. Arbejdstitlen er Indenfor/Udenfor. Meget snart sender vi lidt praktiske oplysninger rundt til aktørerne. for at være sikre på at vi når ud til jer alle, bliver oplysningerne også lagt ud her på siden og på vores facebookside.

 

6. marts 2016:

Kære alle!

Tak til deltagerne ved inspirationsmødet. Her er referatet fra mødet.

 

29. oktober 2015

Kære alle!

Vi vil meget gerne høre jeres mening om årets kulturnat. Den kan I give os ved at klikke her!

 

23. september 2015:

Programmet for Kulturnatten er klar! Det kan ses her, hvor man også kan downloade en pdf med det komplette program, som kommer på gaden i form af et lille hæfte fra den 2. oktober.

 

11.august 2015:

Kære Kulturnataktører!

 

Sammensætningen af programmet er så småt i gang, og vi vil derfor bede jer om at sende os oplysninger om jeres arrangementer. Arrangementbeskrivelserne skal bestå af:

 

- En overskrift

- Et sted (eller ønske om et sted)

- Evt. tidpunkter.

- Nogle få linjer, som beskriver arrangementet.

- En arrangør

- (Gerne et relevant foto til brug på hjemmeside mm.)

 

Som i de foregående år, er det muligt at ansøge om støtte til arrangementerne. Et lille budget/en beskrivelse sendes rettidigt med arrangementbeskrivelsen til ribeskulturnat@gmail.com, så komiteen kan nå at behandle ansøgningen på det næstkommende møde.

 

Deadline for programbeskrivelser og støtteansøgninger er d. 24. august kl. 12.00.

 

11. august 2015:

Om to måneder vælter kulturen atter ud i Ribes mørke gader, og komiteen er i fuld sving med forberedelserne til IndustRibe - Ribes Kulturnat 2015. Til arbejdet har vi styrket os med endnu et komitemedlem: Else Lei!

Vi håber at I har fået en masse gode ideer, og kan allerede nu afsløre, at åbningen af kulturnatten i år vil foregå på Odins Plads i røg og damp (og tøffen og fløjten) kommende fra banegården. Vi har jo også allerede afsløret en lille del af årets kulturnat-plakat i form af fastnøglen fra forrige post, og ydermere kan vi afsløre at der bliver blæs på afslutningen, som atter kommer til at foregå i Domkirken.

 

9. juli 2015:
Kulturnattens hjemmeside er med hiv og sving oppe at køre igen efter et længerevarende nedbrud.

Dog er det ikke alle funktionaliteter, der endnu virker. Heriblandt billedgallerierne med fotos fra tidligere kulturnætter. Man kan heller ikke se de gamle plakater i øjeblikket.

 

April 2015:

Kære Kulturnat-aktører!

 

Denne side vil fremover komme til at fungere som komiteens nyhedsbrev, hvor I vil have mulighed for hurtigt at læse de informationer, vi i tidens løb har udsendt.

 

Tak til de, der deltog ved inspirationsmødet på Danhostel Ribe Vandrehjem. Vi arbejder stadig med Ribes industrialisering som paraplytema, og arbejdstitlen er fortsat IndustRibe. Af hensyn til jeres kreativitet, må temaet som tidligere år gerne fortolkes bredt. Men vi har samlet op på de mange gode ideer og forslag som kom frem på mødet. disse kan ses på billedet her på siden. Det kan hentes som PDF i en højere opløsning ved at klikke her.

 

Komiteen er i øvrigt også blevet enige om at opfordre aktørerne til at udveksle ideer mm. på vores Facebookside:
Her kan I komme med forslag til f.eks. aktiviteter eller steder, ligesom I også kan efterspørge hjælp, ting eller lign.

 

Til sidst vil vi gerne bede jer give os en forhåndstilmelding til årets Kulturnat, så vi har et vist overblik over div. indsatsområder og logistik. Send derfor gerne en kort email til ribeskulturnat@gmail.com om jeres deltagelse senest d. 1. maj.

 

Senere vil vi udsende en email vedr. evt. budget og mere konkrete oplysninger.

 

 

 Vi ses til Kulturnatten d. 11. oktober 2020!