Ribes Kulturnat overlever!

Obbekjerfonden har givet Ribes Kulturnat tilsagn om økonomisk støtte i form af 3 x 100.000 kr. fordelt over de næste tre år. Det er en kæmpe gestus, som vi i komitéen er både meget beærede over og sætter rigtig stor pris på.

Pengene fra Obbekjerfonden skal ikke alene være med til, at vi kan koncentrere os om de kommende år at gennemføre kulturnatten sammen med byens mange frivillige, men også til at vi kan begynde at arbejde med nye strategier, der skal fremtidssikre kulturnatten og gøre den mere selvstændig og bæredygtig. Her vil vores primære mål være synlighed, inddragelse af og samarbejde med lokale foreninger, samt afholdelse af et antal events i løbet af året der inkluderer og spreder interessefeltet blandt alle vores allerede mange tilhængere.

I støbeskeen er allerede et arrangement for kreative og strikkeglade ildsjæle, der holder af garn og rytmiske toner på kontrabas. Dette bliver formentlig i marts måned. Mere om det senere.

TUSIND TIL TIL OBBEKJERFONDEN!

Inspirationsmøde & Generalforsamling
Tirsdag d.21.02.2024 på
Café Quedens
Kl.19.00- 21.00

Til mødet vil der være et kort oplæg til årets tema, som vi i komitéen er nået frem til, er meget aktuelt for netop os lige nu, men også for hele samfundet som institution for en kultur der bliver båret af frivillige kræfter.
Det forslåede tema er:

Frivillig … blot til lyst