Til Aktører

1
I kontakter
Ribes Kulturnat

Vi er altid tilgængelige
via mail og vores kontaktformular.

2
Vi indgår en aftale

Vi gennemgår jeres ønsker og finder frem til den bedste ordning.

3
Showtime!

Når aftalen er i hus er det bare op til jer at gøre klar og være del af kulturnatten.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har lyst til at være en aktiv medspiller i Ribes Kulturnat, kan du enten udfylde ansøgningen med dine kontaktoplysninger nederst på vores hjemmeside, hvor du også har mulighed for at vedhæfte en fil. Alternativt er du også velkommen til at tage telefonisk kontakt til en af komitéens medlemmer.

Ja, alle kan være med til at lave kulturnat. Både dig der har lyst til at sidde med i planlægningen omkring kulturnatten, dig der har gode idéer til indslag og er god til at få dem ud i livet, og dig der bare gerne vil hjælpe til et sted. Vi skal nok finde en plads til alle.

Ja, hvis du synes det kunne være sjovt og hyggeligt at hjælpe til med praktiske ting på selve dagen/aftenen, som eksempelvis at tjekke armbånd, hjælpe med afspærring, hente og bringe ting, stå ved indgang, igangsætte eller lignende, da udfyld venligst ansøgningen nederst på vores hjemmeside.

Vi er altid modtagelige over for både ris og ros, samt gode idéer til emner eller indhold til kulturnatten. Udfyld da venligst ansøgningen nederst på vores hjemmeside med dine kontaktoplysninger og vedhæft et dokument med dine idéer.

Du er også velkommen til at møde op til et af vores åbne møder, som inspirationsmødet, sparringsmøderne eller evalueringsmødet. Hold øje med datoer for disse ….

Vi vil altid gerne være behjælpelige med at finde ekstra hænder til gode idéer eller sætte folk sammen, som vi tænker kunne udrette noget godt sammen. Måske har vi netop kendskab til andre der står i samme situation.

Ja det er muligt at få økonomisk støtte, når man vil lave et arrangement under Kulturnatten. Tag en snak med et af Kulturnatskomiteens medlemmer (liste her på hjemmesiden)

Vigtige datoer

Vi mødes flere gange forinden kulturnatten bliver afholdt.
Vi indkalder til møder og arrangementer på vores nyhedsside og på Facebook.

Vilkår og rammer

Læs vilkår og rammer for aktører her.

Ansøg

Interesseret i at deltage som aktør til Ribes Kulturnat? Tøv ikke med at sende en ansøgning til vores mail eller ved at udfylde kontaktformularen nedenfor!